hyvinvointikseskus nettiin
Muutto uuteen hyvinvointikeskukseen Ranualla on juuri nyt meneillään. Vanhan terveyskeskuksen vuodeosaston potilaat siirretään tänään keskuksen uusiin kahden hengen potilashuoneisiin. Koko muutto on tarkoitus saada tehtyä tämän viikon aikana. Kuvassa uusi keskus nähtynä keskustasta tulevalta Metsätieltä. Uuden keskuksen tiloja esitelleillä hoitohenkilökunnan edustajilla on hymy herkässä. Siihen on syynsä, sillä henkilökunta on päässyt vaikuttamaan tilojen toteutukseen. Rakennusvaiheessa on otettu huomioon lukuisia ehdotettuja muutoksia arkkitehdin alkuperäiseen piirustukseen verrattuna.Yksinpä uusi ylimääräinen sisäänkäynti tehtiin rakennuksen korkeimmalle seinustalle parkkipaikkojen puolelle henkilökunnan esityksestä. Se on kuvassa oikealla näkyvän sivukatoksen alla. Lue lisää tuoreimmasta Kuriirista.